STIRI_long

250 de milioane de euro pentru Mbappe

Kylian Mbappe/ Tim Clayton - Corbis/Corbis prin Getty Images

Se pare că Real Madrid este pregătită să de 250 de milioane de euro pentru Mbappe. Acest anunț a fost făcut de către jurnaliștii cunoscuți în Spania de la televiziunea El Chiringuito. Aceștia au menționat că sosirea starului francez este mai aproape decât și-ar fi imaginat cineva. Ziaristul Edu Aguirre a specificat că „ar putea fi chiar o chestiune de zile”. Informația vine la scurt timp, după ce a auzit mai multe surse din cadrul clubului madrilen.

Acest stransfer care îl are în prim plan pe Kylian Mbappe ar putea fi cel mai mare și costisitor transfer din istoria fotbalului, întrecând suma care a fost dată pe Neymar (222 milioane de euro). Acum PSG așteaptă un răspuns rapid din partea lui Kylian Mappe, cu privire la prelungirea contractului actual sau dacă dorește să plece la altă echipă, chiar din vara aceasta.

Amintim că în anul 2022 atacantul francez a semnat un acord cu clubul PSG ce are valabilitate până în vara anului 2024 cu posibilitatea de un sezon suplimentar. La început acesta a afirmat că nu dorește să onoreze sezonul suplimentare; fapt pentru care i-a enervat pe oficialii lui PSG.

[wpforms id="6518" title="true"]