STIRI_long

Acționarul major al celor de la Rapid își dorește obținerea celor trei puncte în derby-ul cu FCSB! Cele două echipe se întâlnesc pe data de 9 Martie de la ora 20:00 pe Arena Națională!

Acționarul major al celor de la Rapid își dorește obținerea celor trei puncte în derby-ul cu FCSB! Cele două echipe se întâlnesc pe data de 9 Martie de la ora 20:00!
Distribuie articolul

Rapid București se va întâlni cu FCSB sâmbătă 9 Martie, începând cu ora 20:00. Derby-ul se va disputa pe Arena Națională și până în momentul acesta, biletele sunt aproape de-a fi „sold-out”. Cele două echipe vor juca în cadrul ultimei etape al sezonului regular. Rapid București și FCSB au avut ocazia de-a mai împărții terenul în tur, când rapidiștii au reușit să se impună frumos la scorul de 2-1 împotriva celor de la FCSB.

Acționarul Dan Șucu are o dorință pentru acest meci

Dan Șucu este acționar majoritar al clubului, iar pentru confruntarea cu FCSB își dorește ca Raid să obțină victoria. Cu toate acestea, tot el maia firmă că o posibilă înfrângere nu ar aduce sfârșitul lumii, deoarece nu le va tăia șansa de-a obține titlul. În interiorul echipei este fericire mare, pentru că au reușit să ajungă în pragul de sold-aut.

Pentru suporterii celor de la FCSB le-au fost acordate 9, 853 de bilete. Doar că se anunță un număr de peste 40.000 de spectatori în total cu posibilitatea de-a atinge un nou record pentru acest sezon. În retur cele două echipe au fost susținute de 40, 563 de spectatori.

Clasamentul cu meciurile în care au fost cei mai mulți suporteri prezenți

FCSB – Rapid -40.563 de spectatori
FCSB – CFR Cluj  – 28.519 spectatori
”U” Cluj – FCSB – 23.893 de spectatori
Dinamo – FCSB – 22.926 de spectatori
”U” Cluj – CFR Cluj – 22.614 spectatori

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]