STIRI_long

Adrian Mutu a fost prezent la conferința de presă în calitate de antrenor al celor de la CFR Cluj. Mesajul pentru jucători a fost clar!

Adrian Mutu a fost prezent la conferința de presă în calitate de antrenor al celor de la CFR Cluj. Mesajul pentru jucători a fost clar! Fotografie originală: Foto: Instagram @cfrclujofficial
Distribuie articolul

Adrian Mutu în vârstă de 45 de ani tocmai a fost numit în funcția de antrenor al echipei CFR Cluj. De acest statut se bucură de două zile, în urma concedierii lui Andrea Mandorlini. Fostul antrenor a fost demis de către Ioan Varga din cauza rezultatului negativ obținut în jocul cu cei de la FC Botoșani. Prin urmare scorul de 1-0 în favoarea moldovenilor, l-a scos de la cârma echipei ardelene pe tehnicianul italian.

Adrian Mutu a fost prezent în cadrul conferinței de presă cu titulatura de antrenor. De altfel a susținut pentru prima dată un discurs pentru CFR Cluj. ”Briliantul” a ținut să precizeze că obiectivele lui sunt: să câștige campionatul și să obțină Cupa României, alături de formația din Gruia. Totodată a mai specificat că pentru el este foarte important să primească din partea jucătorilor un feedback cu privire la ultima înfrângere în meciul cu ultima echipă clasată în SuperLiga României.

Conform surselor, Adrian Mutu ar primi lunar suma de 35.000 de euro. Însă fostul jucător a ținut să precizeze că banii nu sunt importanți în momentul acesta. Acesta oferă prioritate absolută jucătorilor și își dorește să arate tuturor de ceea ce este capabil în postura de antrenor. Totodată a mai menționat că urmează o perioadă grea, meciurile devenind tot mai intense. Astfel își dorește să fie cât mai aproape de echipa lui. Adrian Mutu va fi pe bancă în meciul cu cei de la Voluntari. Joc în care vom vedea evoluția jucătorilor sub îndrumarea „briliantului”.

[wpforms id="6518" title="true"]