STIRI_long

Adrian Mutu, nervos după meciul cu Sabail!

Adrian Mutu, nervos după meciul cu Sabail!
Distribuie articolul

Adrian Mutu în vârstă de 44 de ani a început cu stângul la Neftchi Baku. Echipa se află la al treilea meci oficial în care nu obțin victorie și lucrul acesta îl înfurie pe român. Ultimul meci a fost disputat cu Sabail, iar rezultatul este nesatisfăcător din toate punctele de vedere.

Fostul antrenor al Rapidului a avut căderi nervoase la conferința de presă. O stare pe care acesta nu o manifesta nici în cele  18 luni petrecute în Giulești. Oficial bifează al treilea meci la rând, în care echipa lui nu câștigă.

În prima etapă al campionatului intern Neftchi pierduse în fața echipei Kapaz cu scorul de 0-1, urmând mai apoi o altă înfrângere cu Beșiktaș cu scorul de 1-3, în Conference League și nu în ultimul rând ultimul eșec în care au încheiat cu scorul final de 1-1 împotriva echipei Sabasil.

Adrian Mutu încearcă să își acopere jucătorii

Românul încearcă să apere jucătorii, menționând că lipsa timpului pentru antrenamente este vizibilă. Totodată echipa în sine a avut parte de multe transferuri, care a dezechilibrat omogenitatea grupării.

Remiza obținută de Adrian Mutu nu-l satisface deloc

A doua etapă a campionatului de fotbal din Azerbaijan, îi aduce lui Adrian Mutu remiză absolută. Datorită penalty-ului obținut de echipa Nefchi Baku reușise să egaleze scorul cu cei de la Sabail. Astfel scorul final fiind de 1-1.

Sabail a deschis scorul în minutul 34, datorită golului marcat de Pedro în timp ce gruparea lui Adrian Mutu a egalat în minutul 81 prin Saief. În clasamentul general Netfchi se poziționează pe locul al optulea cu un singur punct obținut.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]