STIRI_long

Adrian Mutu și-a luat „rămas bun” de la CFR Cluj! Andrea Mandorlini se întoarce! Cristi Balaj și-a dat demisia de la CFR Cluj!

Adrian Mutu și-a luat „rămas bun” de la CFR Cluj! Andrea Mandorlini se întoarce
Distribuie articolul

În cursul zilei de ieri CFR Cluj s-a întâlnit cu echipa Corvin în cadrul Cupei României. La finalul acestei întâlniri suporterii formației ardelene au rămas cu un gust amar, deoarece au fost învinși rușinos de către formația din liga a doua. Mai cu seamă, rezultatul obținut de către elevii lui Adrian Mutu a fost mai rușinos; pentru că briliantul avea ca obiectiv câștigarea titlului în SuperLiga și obținerea Cupei României.

Din păcate formația este obligată să își ia rămas bun de la aceste vise, deoarece în SuperLiga se îndepărtează de FCSB ( lidera clasamentului). Conform clasamentului, CFR Cluj este cu 10 puncte mai în spate. În următoarele 8 etape din play-off, gruparea ardeleană trebuie să joace „ totul sau nimic”. De altfel nici în cazul în care ar avea o victorie consecutivă în următoarele jocuri, nu există certitudinea că se apropie de titlu.

Adrian Mutu a intrat în gruparea CFR Cluj cu multă încredere, având speranțe că obiectivele lui îi se vor îndeplini. Însă astrele nu îi s-au aliniat, iar momentele frumoase alături de ardeleni au fost de scurtă durată. Noul antrenor integrase în jocul clujenilor, puțin spectacol. Lucru pe care nu îl văzusem când Dan Petrescu era pe banca antrenorului.

Noutatea lui Adrian Mutu nu le-a adus rezultate prea strălucite în play-off. Aceștia au reușit să obțină „spectaculos” doar un punct din meciurile jucate cu Universitatea Craiova și Sepsi. urmând mai apoi să se facă de râs în fața adversarilor care evoluează de drept în liga a doua. Corvin Hunedoara „i-a jonglat” întorcându-se acasă cu scorul final de 0-4 în meciul de deplasare.

În 80 de secunde și-a spus prelegerea. Concluzia a fost: demisia din funcția de antrenor

Datorită acestui rezultat dezastros pentru CFR Cluj, Adrian Mutu și-a luat „inima în dinți” anunțând în cel mai scurt timp că își va da demisia. În cursul zilei de azi, briliantul și-a depus cererea pe biroul președintelui de la CFR Cluj – Cristi Balaj. Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj a ținut să precizeze că mentalitatea lui este una de învingător și nu poate accepta o astfel de umilință.

Adrian Mutu a înregistrat 11 meciuri pe banca de antrenor, 5 victorii obținute, 3 remize și alte 3 înfrângeri. În momentul actual formația este poziționată pe locul 3 cu 28 de puncte.

Andrea Mandorlini se întoarce!

Adrian Mutu și-a luat „rămas bun” de la CFR Cluj! Andrea Mandorlini se întoarce/ Foto: Profimedia
Adrian Mutu și-a luat „rămas bun” de la CFR Cluj! Andrea Mandorlini se întoarce/ Foto: Profimedia

Andrea Mandorlini își petrecea zilele libere în Italia. Motiv pentru care, cei de la CFR Cluj l-au apelat, cât mai repede, propunând-ui să se întoarcă pe banca antrenorului. Tehnicianul a pregătit CFR Cluj timp de 27 de jocuri; reușind să acumuleze o medie de 1,56 de puncte/meci, conform Transfermarkt.

Înlocuirea lui Adrian Mutu s-a realizat într-un timp foarte scurt, deoarece Andrea Mandorlini a rămas în cadrul clubului, chiar dacă nu mai antrena. Astfel CFR Cluj a fost întotdeauna pregătită pentru o posibilă plecare prematură din partea lui Adrian Mutu.

Președintele Cristi Balaj tocmai și-a dat demisia!

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]