STIRI_long

Andrea Mandorlini este mulțumit de transferurile care au avut loc

Andrea Mandorlini este mulțumit de transferurile care au avut loc/ Foto: Profimediaimages
Distribuie articolul

Echipa antrenată de Andrea Mandorlini se bucură de locul confortabil din clasamentul SuperLigii României. CFR Cluj urmează să evolueze de pe ce-a de-a doua poziție. FCSB se distanțează de echipa ardeleană cu doar opt puncte.

CFR Cluj nu a stat degeaba și în această iarnă l-au adus pe Omar Kaddouri. Sportivul fusese liber de contract, deoarece tocmi ce își luase rămas bun de la POAK. De altfel clujenii au ținut să îl aducă în echipă pe Alan Aussi, de la Ponferradina B. Tot în această lista a fost regăsit Kader Keita, fost jucător al celor de la Sivasspor și nu în ultimul rând și-au dorit să îl transfere pe fotul jucător legitimat la  Zalgiris Vilnius – Petar Mamic.

Andrea Mandorlini este mulțumit de transferurile care au avut loc

Andrea Mandorlini în vârstă de 63 de ani a fost întrebat deseori cu privire la noii jucători. Răspunsul din partea acestuia, nu a întârziat să apară. Conform tehnicianului, totul a mers bine și cu toții sunt mulțumiți.

De altfel și el este mulțumit de prestația pe care avut-o în meciul amical cu cei de la Gent. Mandorlini este de părere că jucătorii cei noi sunt buni și mai ales motivați. Fapt pentru care totul decurge conform planului.

Conform informațiilor, Kaddouri are nevoie de timp pentru a se acomoda. Joacă și este foarte activ, însă uneori întâmpină anumite dificultăți. Cei de la CFR Cluj sunt constanți și în prezent nu își mai doresc alte schimbări. Mercato este deschis, dar în viziunea lor, nu mai este necesară nici o schimbare. Este un  nou început și întreg departamentul își dorește să fie un an bun, deoarece este un an important.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]