STIRI_long

Andrei Chivulete riscă să fie suspendat!

FCSB- FARUL: Andrei Chivulete riscă să fie suspendat

La finalul anului trecut a avut loc același incident cu privire la decizia finală „este sau nu ofsaid” în meciul dintre Sepsi – CFR Cluj. Meci ce se încheiase cu scorul de 2-1 în favoarea celor de la Sepsi. Diferența dintre Sepsi-CFR Cluj și FCSB-Farul este că în cazul meciului de anul trecut, golul marcat de Damașcan fusese validat; chiar dacă în reluare se putea observa că unul dintre coechipieri era în ofsaid.

La nici 24 de ore de la încheierea meciului, Șeful Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA)- Kyros Vassaras recunoscuse că liniile fusese trasate greșit. Mai exact linia albastră  fost trasată atacantului și cea roșie fundașului. Pentru a fi corecte, cele două linii trebuia să fie trasate invers. De altfel la aceea vreme, grecul afirmase că vina le aparține celor doi arbitri (VAR și AVAR); prezenți în cabină, incluzându-l și pe arbitru de tușă, deoarece nu semnalase poziția neregulamentară.

Luni, 5 Februarie -FCSB – Farul Constanța

Astăzi discutăm de aceeași eroare; doar că în cadrul meciului dintre FCSB- Farul Constanța. Meci susținut în ziua de naștere al antrenorului celor de la Farul- Gheorghe Hagi. La acest meci, în urma analizelor din camera VAR s-a anulat golul marcat de Farul, prin Louis Munteanu. Golul fiind anulat pe considerentul că este ofsaid. Datorită acestei erori, se așteaptă ca vinovații să fie sancționați.

Primele sancțiuni au fost confirmate, fiind vorba despre suspendarea operatorului pe un termen nedeterminat. Arbitrii care au fost prezenți la această eroare sunt: Andrei Chivulete (arbitru din camera VAR) și Adrian Vornicu ( asistent AVAR). De asemenea este vizat și arbitrul de tuș, Daniel Mitruți, dar acesta nu semnalase că ar fi ofsaid.

[wpforms id="6518" title="true"]