STIRI_long

Antony revine în lotul lui Manchester United!

Antony s-ar putea să reintre în lotul lui Manchester United! / Foto: Icon Sport

Manchester United s-a hotărât să-l reprimească pe Antony în vârstă de 23 de ani. Brazilianul este cunoscut ca fiind implicat în scandalul cu fosta lui iubită Gabriela Cavallin. Tânăra l-a acuzat în repetate ori că a fost agresată fizic și verbal de Antony.

Antony a fost exclus din lot încă de la debutul scandalului, fapt pentru care a fost respins inclusiv și din naționala Braziliei. Astfel sportivul a stat pe tușă ceva timp și în data de 27 Septembrie au apărut primele informații, că ar fi revenit în Anglia. Sosirea lui a fost în scopul de-a răspunde tuturor acuzațiilor ce au fost distribuite de Gabriela Cavallin.

Antony - Gabriela Cavallin/ Foto: Sport Vectru
Antony – Gabriela Cavallin/ Foto: Sport Vectru

Manchester United nu a stat degeaba și în tot acest timp a pregătit un comunicat oficial, prin care se înștiințează că sportivul va fi din nou parte din lot și se va putea pregătii alături de echipă. Conform informațiilor Antony a cooperat foarte bine cu poliția engleză și cea braziliană, încă de la primele acuzații aduse de către fosta lui iubită. Prin urmare hotărârea pe care au luat-o oficialii de la Manchester United a stat la bază întreaga lui cooperare și comportamentul lui din tot acest timp.

Antony este reprimit în lor, dar sunt prea puține șanse să fie titular în meciul ce are să urmeze mâine de la ora 17:00 împotriva echipei Crystal Palace. Contractul pe care l-a semnat jucătorul este valabil până în vara anului 2027, iar în sezonul acesta a evoluat în doar 312 meciuri. De asemenea nici cota lui nu i-a fost afectată deoarece conform Transfermarkt atinge în prezent suma de 60 de milioane de euro

 

[wpforms id="6518" title="true"]