STIRI_long

Arsenal vs Porto Liga Campionilor

Distribuie articolul

Pe Emirates se va da lupta decisivă pentru un loc în sferturile de finală în UEFA Champions League între Arsenal vs Porto. În tur, portughezii au produs o surpriză impunându-se cu scorul de 1-0. Se anunţă un meci spectaculos între două echipe ce iubesc ofensiva, astfel că avem toate ingredientele pentru un meci spectaculos. Fluierul de start al acestui joc este de la ora 22:00.

Arsenal vs  Porto Tunarii vor calificare

Echipa pregătită de Arteta, are un moral excelent în ciuda înfrângerii din meciul tur. În Premier League, gazdele din această seară au reuşit să urce pe prima poziţie a clasamentului. Ei au profitat de remiza din weekend dintre Liverpool şi Manchester City. În faţa suporterilor cei la Arsenal au de luat o revanşă după jocul foarte slab făcut în tur. Tehnicianul gazdelor are întreg lotul la dispoziţie ceea ce este un plus foarte mare în abordarea meciului.

Porto nu se lasa

Oaspeţii sunt o echipă matură ce speră la calificare. Meciul tur este în favoarea lor şi se pot lega de golul pe care îl au avantaj. Ofensiva oaspeţilor este una foarte puternică. Dovadă ne stau ultimele meciuri făcute de ei, în condiţiile în care au marcat 8 goluri şi nu au primit niciunul. Istoricul european au celor de la Porto îi poate face să spere la o calificare în această seară.

În acest meci, toată lumea o vede favorită pe Arsenal, dar trebuie să ne gândim că şi Porto este o echipă ce a ajuns pe munca ei şi poate să facă o surpriză. Vedem la sfârşitul celor 90 de minute care echipă se va bucura de pasul făcut în optimile de finală ale UEFA Champions League.

Stai aproape de site-ul nostru pentru ştiri foarte interesante din toate sporturile. Cu noi vezi cele mai importante competiţii.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]