STIRI_long

Australian Open: O semifinală „maraton”!

Australian Open: O semifinală „maraton”!
Distribuie articolul

Daniil Medvedev în vârstă de 27 de ani și-a câștigat locul în finala de la Australian Open. Rezultat obținut după un „maraton” dramatic cu Alexander Zverev în vârstă de 26 de ani. Daniil Medveddev (3 ATP) și-a adjudecat victoria, după ce-a revenit de la scorul 0-2 la seturi. Astfel scorul a luat o întorsătură în fața lui Alexander Zverev ( 6 ATP), de la 5-7, 3-6 în favoarea lui, la 7-6, 7-6, 6-3 pentru Medvedev.

Atmosfera s-a încins în momentul în care sportivul Medvedev a reușit să întoarcă scorul, impunându-se la finalul meciului, care durase nu mai puțin de 4 ore și jumătate. În ultima secvență se va întâlni cu tânărul Jannik Sinner în vârstă de 22 de ani și ocupant al locului 4 ATP. Sportivul de doar 22 de ani a reușit să treacă în urmă cu puțin timp inclusiv de Novak Djokovic în vârstă de 36 de ani și liderul ATP.

Numărul 3 mondial are ca scop, obținerea celui de-al doilea titlu de Grand Slam, după cel obținut din anul 2021 – US Open. De altfel, adversarul lui se va confrunta duminică în prima finală majoră al carierei acestuia. Zverev și-a încheiat traseul în semifinale la Australian Open, de altfel cum s-a întâmplat și în anul 2020.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]