STIRI_long

Bayern Munchen și Real Madrid se bat pentru Reece James!

Bayern Munchen și Real Madrid se bat pentru Reece James!/ Foto: : gettyimages.com | License details Creator: Will Palmer/Allstar | Credit: Getty Images Copyright: 2023 Allstar
Distribuie articolul

Englezul Reece James în vârstă de 23 de ani este unul dintre cei mai promițători fundași de dreapta din Europa. Cu toate că în ultima perioadă este urmărit de o serie nesfârșită de accidentări, în continuare este râvnit de două echipe puternice din Europa.

În urmă cu un an Reece James a ales să își prelungească contractul cu cei de la Chelsea, până în vara anului 2028. Astfel a intrat în clasamentul de cel mai bine plătit fundași din cadrul echipei, atingând suma de 15,5 milioane de euro pe an. Deșii semnătura lui este eligibilă până în vara anului 2028, continuă să atragă tot mai multe cluburi recunoscute în lume.

Reece James este dorit de două echipe importante

Conform informațiilor James este dorit în special de Bayern și Real Madrid. Amândouă echipe sunt pregătite să între în lupta pentru a-l transfera pe căpitanul celor de la Chelsea.

Bayern este în căutare de fundaș dreapta. Acest lucru se datorează faptului că Benjamin Pavard a plecat în această vară la Inter. În prezent singurii înlocuitori sunt: Noussair Mazraoui și Konrad Laimer. Doar că cei doi jucători sunt nevoiți să își împartă minutele pe teren.

Real Madrid pe de altă parte sunt îngrijorați cu privire la starea de sănătate al fundașului Dani Carvajal în vârstă de 31 de ani.  Aceasta se confruntă urmele lăsate de accidentările suferite. Fapt pentru care madrilenii „și-au pus ochii” pe Reece James.

Noul sezon nu a fost unul strălucitor pentru fundașul englez, deoarece a avut ocazia de-a fi prezent în primele 76 de minute în meciul cu Liverpool din cadrul primei etape. Meci care s-a încheiat cu scorul de 1 la 1 și în care a suferit accidentarea.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]