STIRI_long

Borussia Dortmund – PSV

Borussia Dortmund – PSV ,
Distribuie articolul

Borussia Dortmund – PSV , calificare fără probleme a nemţilor. Încă de când a avut loc tragerea la sorţi, Dortmund pleca favorită. Aşa că întâmplat şi în această seară. Partida tur s-a încheiat cu scorul de 1-1, în urma căreia şansele la calificare păreau că sunt 50 – 50. Totuşi lucrurile din teren au arătat altceva. Abordarea tactic a lui Terzic s-a dovedit una câştigătoare pentru că fanii gazdelor nu au avut niciun fel de emoţie în a face pasul spre runda următoare din UEFA Champions League.

Borussia a mers perfect

Gazdele au început partida în forţă şi la primele faze ale jocului au reuşit să facă diferenţa. Sancho din pasa lui Brandt a reuşit să deschidă scorul în chia minutul 3 al partidei. După acest gol calificarea părea ca şi rezolvată. Totuşi nemţii nu puteau să se deconcentreze pentru că îi aştepta în faţă o întreagă partidă. Până la finalul jocului cei e la PSV nu au arătat mare lucru dar totuşi au avut şi ei şansele lor de a marca. Pe parcursul jocului Dortmund a avut şi un gol anulat pentru offside.

Până la finalul partidei, nemţii aveau să mai marcheze odată prin Reus în minutul 95 al partidei în urma unui contraatac. Astfel la 2-0 Borussia şi-a rezolvat calificarea fără niciun fel de emoţie.

Calificare meritată Dortmund – PSV

Bilanţul celor două manşe ne-a arătat că gazdele dn această seară au obţinut o calificare meritată. PSV nu  a reuşit să se ridice la nivelul nemţilor, dar totuşi ei pot fi felicitaţi pentr sezonul european avut.

Forţa pe care a arătat-o Dortmund în această dublă manşă îi poate face să spere la un sezon europen foarte lung. Am asistat la o dublă manşă spectaculoasă. Tragerea la sorţi pentru sferturile din UEFA Champions League va fi vineri, cand Dortmund îşi va afla adversara.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]