STIRI_long

Campionatul Național de Probe Combinate: Andrei Poci a dus medalia de bronz în Maramureș!

Campionatul Național de Probe Combinate: Andrei Poci a dus medalia de bronz în Maramureș!
Distribuie articolul

Decatlonistul Andrei Poci în vârstă de 22 de ani s-a calificat în etapa finală a Campionatului Național de Probe Combinate. Competiție unde a reușit să se claseze pe locul al treilea, atât la tineret (U23) cât și la seniori. Pregătit de profesorul Adrian Bonat au reușit să creeze o omogenitate foarte bună.

Astfel tânărul reprezentant al „Fabricii de Campioni” a reușit să facă față competiției strânse. Au fost două zile de concurs în care rezultatele „jonglau”, dar Andrei Poci a reușit să obțină timpii necesari și rezultatele optime încât treapta a treia să fie a lui.

Fost elev a Liceului cu Program Sportiv din Baia Mare și-a început cariera la 15 ani, când fusese descoperit pe terenul de atletism de antrenorul Ioan Tăbăcioiu.  Rezultatele aveau să apară într-un timp destul de scurt și să obțină performanțe vizibile.

Printre cele mai importante rezultate obținute de Andrei Poci se numără: Titlul Balcanic din anul 2019. Bronzul Balcanic din anul 2020 și Titlul Național din 2020. În anul 2021 și 2022 cucerește titlul de Vice Campion și aduce medalia de argint în Baia Mare.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]