STIRI_long

Cehii și Ciprioții își doresc să nu se dueleze cu FCSB în preliminariile UEFA Champions League

Cehii și Ciprioții își doresc să nu se dueleze cu FCSB în preliminariile UEFA Champions League

Conform jurnaliștilor de la Kerkida, formația Apoel din Cipru se tem de FCSB. Aceștia își doresc să nu se intercaleze în preliminariile UEFA Champions League, deoarece sunt de părere că titlul de „Campioană a României” l-a obținut destul de lejer, cu antrenorul cipriot Elias Charalambous.

„Pe lista celor mai periculoase adversare pentru APOEL se numără o echipă antrenată chiar de un cipriot, Elias Charalambous. FCSB a câștigat confortabil și în mare stil campionatul din România, iar acum visează la grupele Champions League. E o echipă puternică care trebuie evitată”- au relatat jurnaliștii din Cipru.

Echipa patronată de Gigi Becali se va pregăti pentru turul 1 al preliminariilor UEFA Champions League. Competiție unde s-au calificat, prin obținerea titlului de campioană a României. De altfel conform celor de la sport.ro formația antrenată de Elias Charalambous ar fi considerată „cap de serie” și are șanse mari în a se întâlni cu Dinamo Batumi din Grecia sau cu NK Celje din Slovenia.

În cazul în care FCSB pică în aceeași grupă cu cele două echipe menționate mai sus, automat îi se revendică certitudinea de favorită. Pe de altă parte, dacă FCSB ajunge să se dueleze cu echipele din Cipru și Cehia; formația are șanse mari de-a avansa în competiție.

UCL: 30 echipe. FCSB se află în urna capiilor de serie

În cadrul primului tur preliminar UCL vor fi prezente 30 de echipe, printre care 13 formații așteaptă să își cunoască rivala. Astfel în momentul de față lista posibilelor rivale ale FCSB-ului sunt: Dinamo Batumi ( Georgia); NK Celje ( Slovenia); Hamrun Spartans ( Malta); Larne FC ( Irlanda de Nord); Dinamo Minsk; Panevezys ( Lituania); Ordabasy (Kazahstan); Vikingur Reykjavik ( Islanda); FC Struga Trim-Lum ( Macedonia de Nord); Differdange 03 (Luxemburg); FK Decic ( Muntenegru); UE Santa Coloma (Andorra) și AC Virtus ( San Marino).

Programul preliminariilor UCL

9/10 iulie – 16/17 iulie : Turul 1 preliminar

23/24 iulie- 30/31 iulie: Turul 2 preliminar

6/7 august – 13 august: Turul 3 preliminar

20/21 august –  27/28 august: Play-off

[wpforms id="6518" title="true"]