STIRI_long

CFR Cluj- Dinamo în seara aceasta de la ora 20:00!

CFR Cluj- Dinamo în seara aceasta de la ora 20:00!/ Fotografie originală: Profimedia

CFR Cluj se întâlnește în seara aceasta cu Dinamo începând cu ora 20:00, în cadrul celei de-a 27-a etapă din SuperLiga României. Meciul se anunță a fi unul cât se poate de interesant, deoarece ambele echipe stau bine la capitolul „formă”.

Dinamo vine pe terenul echipei ardelene, după două meciuri câștigate. Bucureștenii au înregistrat o victorie surprinzătoare în meciul cu cei de la Farul Constanța, urmând mai apoi să îi învingă pe cei de la Oțelul Galați.

Dacă cei de la Dinamo se luptă în a se menține pe linia de plutire la coada clasamentului(22 puncte obținute); cei de la CFR Cluj își doresc victoria pentru a-și îndeplini scopul(45 de puncte obținute). Președintele celor de la CFR Cluj l-a înștiințat pe Adrian Mutu, obiectivul cel mai important pe care el trebuie să îl îndeplinească cu elevii lui. Mai exact CFR Cluj trebuie să ajungă în Cupele Europene.

În Liga 1 CFR Cluj s-a întâlnit cu Dinamo de 55 de ori. Ardelenii reușind să obțină de 25 de ori victoria, iar Dinamo bifând 20 de victorii și în alte 10 întâlniri terminând cele două echipe la egalitate.

[wpforms id="6518" title="true"]