STIRI_long

Claudiu Micovschi pleacă de la Rapid!

Claudiu Micovschi pleacă de la Rapid!/ Foto: Eurosport
Distribuie articolul

Atacantul  Claudiu Micovschi vârstă de 24 de ani nu a avut șansa de-a juca nici un meci în echipa Rapid. Se pare că giuleștenii s-au hotărât rapid cu privire la ceea ce își doresc să facă cu sportivul. Mercato se apropie de sfârșit, fapt pentru care conducerea s-a gândit să-l transfere pe fotbalist.

UTA Arad îl așteaptă pe Claudiu Micovschi până la finalul perioadei de mercato. Însă plecarea lui nu este definitivă, ci sub forma unui împrumut. Deși potrivit Transfermarkt valorează aproximativ 150 de mii de euro, cei de la UTA Arad se vor bucura de atacant pentru o perioadă determinată.

În anul 2015 a plecat de la Luceafărul Oradea la juniorii lui Chievo. De asemenea atacantul lateral a fost cumpărat de către cei de la Genoa, iar la mai puțin de jumătate de an a ajuns la echipa Reggina sub formă de împrumut. Stabilitatea nu i-a fost punctul forte, deoarece într-un final a fost transferat în 2021 definitiv echipei Avellino.

Fotbalistul este considerat fost internațional U15, U16, U17, U18 și U19 român. În Serie B a fost prezent de 7 ori. În Serie C a marcat 6 goluri și 10 assist-uri în nu mai puțin de 78 de meciuri.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]