STIRI_long

Conflict între Kylian Mbappe și Luis Enrique în finala cu Borussia Dortmund

Conflict între Kylian Mbappe și Luis Enrique în finala cu Borussia Dortmund/ Foto; Christophe Ena/Associated
Distribuie articolul

În ultima etapă din  grupele UEFA Champions League, PSG a încheiat cu scorul de 1 la 1 pe terenul Borussiei Dortmund. Derby-ul a fost unul încins, deoarece parizienii riscau să ie eliminați din competiție. Acest lucru ar fi adus dezamăgire în rândul fanilor, deoarece PSG își dorește să câștige această competiție.

Decizia pe care a luat-o Luis Enrique l-a înfuriat pe starul francez. Se pare că antrenorul a insistat în a se menține scorul egal. Motiv pentru care Kylian Mbappe nu își putea da seama, de ce este luată această decizie. Atacantul își dorise să obțină victoria și este nemulțumit de rezultat.

PSG merge mai departe

Decizia luată de Luis Enrique ar părea fi strategică, deoarece AC Milan obținuse victoria cu scorul de 2 la 1 împotriva celor de la Newcastle United. Astfel au terminat la egalitate cu PSG și anume cu 8 puncte acumulate. În cazul în care Dortmund ar fi înscris un gol sau dacă Newcastle ar fi obținut victoria; cei de la PSG ar fi fost eliminați din Champions League.

PSG a avut o evoluție bună și au trecut prin toate stările în meciul cu cei de la Borussia Dortmund. Cu toate acestea au reușit să se califice subtil și în liniște; deși în minutele 33 și 58 totul ar fi părut pierdut pentru parizieni. Kylian Mbappe este un jucător complex, care își dorește victorie după victorie. Însă îi este greu inclusiv și lui în gestionarea vestiarului și în formarea unui colectiv adevărat.

 

[wpforms id="6518" title="true"]