STIRI_long

Copiii până în 14 ani vor putea urmări meciul dintre Dinamo- Petrolul direct din tribune

Copiii până în 14 ani vor putea urmări meciul dintre Dinamo- Petrolul direct din tribune
Distribuie articolul

Dinamo se întâlnește în seara aceasta cu Petrolul Ploiești pe Stadionul Arcul de Triumf București. În cadrul acestui joc inițial era vorba despre absența suporterilor, dar fiind ultimei decizii luate cu privire la incidentele care au avut loc între suporteri. Cu toate acestea regulamentul în curs, le oferă acces minorilor sub 14 ani.

Copiii nu vor fi prezenți în număr mare

Fanii echipei aveau așteptări mari cu privire la ocuparea locurilor din tribună. Însă decizia a fost luată într-un timp scurt, iar organizatorii nu au dispus de timpul necesar în a se organiza. Un alt impediment care reduce numărul de copiii prezenți pe stadion este ora și prima zi din săptămână, deoarece aceștia trebuie să meargă la școală a doua zi.

Amintim că Federația Română de Fotbal a mai organizat un meci în care au avut acces doar copiii sub 14 ani. La acel moment era în miză preliminariile EURO, împotriva Andorrei. Pentru acel eveniment s-a alocat o lună pentru întreaga organizare, având la dispoziție 31 de zile pentru înscrierea copiilor. Motiv pentru care Arena Națională a găzduit nu mai puțin de 20.000 de tineri.

Echipa gazdă nu este pregătită, deoarece decizia a fost luată în urmă cu puțin timp. Astfel școlile din capitală și nu doar, au avut timp limitat în a se organiza.  Totodată se știe faptul că zona Arcului de Triumf din București este foarte aglomerată, iar locurile de staționare sunt prea puține. Astfel și acest lucru ar fi creat un haos printre micii suporteri ai echipei.

Miza este uriașă în seara aceasta

La capitolul clasament Dinamo stă rău, deoarece este poziționată pe penultimul loc din play-out, având doar 15 puncte. La polul opus este Petrolul care ocupă poziția a cincea, cu 21 de puncte. În seara aceasta Dinamo se poate salva, dacă obține victoria împotriva celor de la Ploiești. În urma unei posibile victorii, ar avea șansa de-a urca trei locuri mai sus. Astfel ar fi pe locul a șaselea și le-ar oferi o siguranță, deoarece ar avea posibilitatea de-a se menține în prima ligă.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]