STIRI_long

Coreea de Sud: Ui-jo Hwang a primit interdicție în a mai participa la națională

Coreea de Sud: Ui-jo Hwang a primit interdicție în a mai participa la națională/ Foto: Instagram @hyominnn
Distribuie articolul

În lumea fotbalului se regăsește din nou un scandal de genul „ sextape”. Dacă în urmă cu ceva timp Karim Benzema în vârstă de 35 de ani era protagonistul unei astfel de situații, fiind condamnat la un an de închisoare cu suspendare și prădat de 230.000 de euro. În prezent un alt caz prinde contur.

În acest caz este protagonist Ui-jo Hwang în vârstă de 31 de ani. Acesta este legitimat la echipa engleză Norwich și în urma acestor acuzații sportivului i-a fost interzis să mai facă parte din naționala Sud Coreenei. Prin urmare, potrivit Marca, totul ar fi început în urmă cu câteva săptămâni. Acuzațiile aduse sportivului sunt grave și se pare că Ui-jo Hwang și-ar fi filmat fosta parteneră în ipostaze intime.

Fosta lui parteneră este celebra cântăreață Hyomin. Se pare că aceasta nu ar fi  știut despre ceea ce îi se întâmplă. Ulterior mai multe materiale au ajuns în mâini nepotrivite, ulterior fiind șantajată preț de câteva luni că vor fi publicate în spațiul digital. Ca reacție cântăreața s-a despărțit de fotbalist și l-a dat în judecată.

Hwang neagă toate acuzațiile și din potrivă mărturisește că toate materialele au fost realizate cu acordul tinerei în vârstă de 34 de ani. Acum rămâne de văzut ceea ce va decide instanța și dacă fotbalistul va fi găsit nevinovat.

 

[wpforms id="6518" title="true"]