STIRI_long

Corvinul Hunedoara a scris istorie în fotbalul românesc

Corvinul Hunedoara a scris istorie în fotbalul românesc

Corvinul Hunedoara a făcut istorie în fotbalul românesc, o dată cu succesul înregistrat în seara precedentă. Jocul a fost unul foarte strâns; fapt pentru care meciul se extinse la loviturile de departajare. Moment în care Oțelul Galați a fost învinsă de către o echipă din liga secundă, ridicând Cupa României.

Cele două echipe s-au întâlnit pe Stadionul din Sibiu, fiind unul dintre cele mai interesante întâlniri. O echipă din liga 2, aflată într-o formă excelentă și o echipă din prima ligă, ce avea speranțe la Cupa României. Motiv pentru care rezultatul final a fost cu adevărat surprinzător.

Înainte de această întâlnire, ambele echipe venise după o serie de rezultate obținute, mai mult sau mai puțin favorabile. Oțelul Galați obținuse trei înfrângeri din cele 15 partide în toate concursurile. Astfel cu Petrolul Ploiești terminase cu scorul de 1-2 pentru Ploiești; 1-3 în favoarea celor de la UTA Arat și 1-4 în favoarea celor de la Hermannstadt adăugând ultima înfrângere cu Corvinul Hunedoara.

Corvinul Hunedoara de asemenea strânsese trei înfrângeri în ultimele 12 partide; 1-3 în favoarea celor de la Mioveni; 0-1 în favoarea celor de la Unirea Slobozia și 1-2 în favoarea echipei rivale a lui Dinamo- Csikszereda. Toate aceste meciuri au fost pierdute în deplasare.

Corvinul Hunedoara merge în Europa

Conform celor de la Fanatik, Corvinul Hunedoara are toate șansele să participe în Europa League, deoarece întreg procesul cu privire la licența UEFA este doar o formalitate. Astfel gruparea lui Florin Maxim va fi prezentă în primul tur preliminar din Europa League.

 

[wpforms id="6518" title="true"]