STIRI_long

Culturist indonezian mort la doar 33 de ani!

Justin Vicky- Culturist indonezian mort la doar 33 de ani!
Distribuie articolul

Justin Vicky în vârstă de 33 de ani, era culturist și reprezenta Indonezia la competiții cunoscute. Acesta și-a pierdut viața în sala de antrenament. Se pregătea pentru noi evenimente și din cauza sportului pe care îl practicase și își dedicase tinerețea și-a pierdut viața.

Dorința a fost „prea grea” pentru Justin Vicky

În timpul antrenamentului, Justin Vicky a vrut să își întreaga propriul record. Prin urmare s-a încăpățânat și a refuzat să își asculte martorii de la fața locului. Acesta a pus mâinile hotărât pe o halteră ce avea nu mai puțin de 200 de kilograme.

Antrenorul simțise că ceva avea să se întâmple. Era pregătit în spatele sportivului, pentru ai acorda ajutor. Cu haltera pe umeri a rezistat dar câteva secunde. Picioarele îi cedase și când a încercat să se repoziționeze nu mai avuse nici o șansă. Haltera i-a picat pe gât, fapt pentru care și-a pierdut cunoștința.

Transportat de urgență la cel mai apropriat spital, nu s-a mai putut face nimic pentru sportivul legendar din Indonezia. Viața lui i-a fost curmată la doar 33 de ani dintr-o ambiție, care ar fi putut fi evitată. Acum au rămas doar amintiri și vieți schimbate, datorită felului său prin care a ajutat mulți oameni să își schimbe stilul de viață.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]