STIRI_long

Curățenia de iarnă a început pentru FCSB! Dorin Rotariu și Cristi Ganea sunt pe listă

Curățenia de iarnă a început pentru FCSB! Dorin Rotariu și Cristi Ganea sunt pe listă

În urma meciului dintre CFR Cluj -FCSB care s-a încheiat la scorul de 1 la 1, Gigi Becali a ținut să înștiințeze că este pregătit pentru a face ordine în echipa pe care o patronează. Astfel deja sunt doi jucători pe picior de plecare.

Printre jucătorii aflați pe lista de eliminare sunt Dorin Rotariu în vârstă de 28 de ani și Cristi Ganea în vârstă de 31 de ani. În această iarnă sunt șanse să ajungă în echipa celor de la FC Hermannstadt, grupare ce se luptă pentru un loc în play-off.

Conform informațiilor cei de la Sibiu și l-ar fi dorit doar pe Dorin Rotariu, însă FCSB venise cu propunerea de-ai include pe amândoi jucători. Gigi Becali a ținut să își exprime părerea și anume că „jucătorii nu poți să-i dai afară, poți să te înțelegi cu ei. Cu Hermannstadt am zis, îl vor pe Rotariu și am zis să-l ia și pe Ganea”. De altfel în discuție s-a auzit și numele lui Andrea Compagno, dar latifundiarul din Piper a lămurit situația.

Gigi Becali a precizat în mod cert că Andrea Compagno nu va pleca din echipă, doar în cazul în care va primi o ofertă de nerefuzat. Cu toate acestea în iarna aceasta FSCB se desparte de cel puțin 4 sau 5 jucători. Planul lui este de-a mai aduce un fundaș dreapta și un atacant.

[wpforms id="6518" title="true"]