STIRI_long

Daniel Boloca la dezamăgit pe Dorin Goian din cauza ultimei declarații!

Daniel Boloca la dezamăgit pe Dorin Goian din cauza ultimei declarații!

Daniel Boloca în vârstă de 24 de ani a declarat că are sentimente de regret cu privire la acordul de-a face parte din echipa națională a României. Fapt pentru care s-au revoltat mi mulți foști jucători ai naționalei.

Dorin Goian este unul dintre jucătorii naționalei, care aținut să își exprime părerea cu privire la declarația făcută de Daniel Boloca. Conform lui Dorin Goian, sportivul nu este în măsură de-a declara astfel de afirmații, când este în discuție despre naționala României.

Selecționerul Edi Iordănescu la chemat în urmă cu un an, pentru a participa la meciurile amicale cu Slovenia respectiv Moldova. Însă a fost prezent în teren abia primele 7 minute în primul joc de verificare.

Astfel la scurt timp, Dorin Goian a dorit să mai adauge un aspect important  și anume „Cine e Daniel Boloca? Vorbesc foarte serios! Îi urăm baftă multă. Să joace, atunci, în naționala Italiei!”

Daniel Boloca și Dorin Goian în echipamentul naționalei
Daniel Boloca și Dorin Goian în echipamentul naționalei

Daniel Boloca este de părere că a greșit să vină la naționala României

Românul a declarat pentru „Cronache di Spogliatoio” că o dată ajuns la București, realizase că făcuse cea mai mare greșeală. Mulți jucători visează să poată reprezenta România, iar fotbalistul celor de la Sassuolo, regretă că avut o astfel de ocazie. Însă conform spuselor lui, și-ar fi dorit să facă parte din naționala Italiei și regretă că nu avut această șansă, deși ocaziile au prezente în viața lui.

La scurt timp după ce-a fost convocat la naționala României, oferta îi venise și din partea Italiei. Pe atunci Roberto Mancini era selecționerul naționalei și în acel moment își dorea să expună în teren tineri jucători. Prin urmare Daniel Boloca ar fi avut ocazia ca în acel moment să facă parte din echipa națională a Italiei.

În această situație, Federația Română de Fotbal a avut prioritate de-al contacta, deoarece ambii părinți sunt români. Urmând mai apoi ca Federația Italiană de Fotbal să aibă posibilitatea de-ai contacta, doar că în această situație deciziile fusese luate.

”Prima convocare a fost din România, de unde sunt părinții mei. Nu am crezut niciodată că o echipă națională mă va convoca. A fost extraordinar pentru părinții mei, eu nu eram atât de sigur, aveam dubii.

Am vorbit cu ei, le-am spus că nu vorbesc limba, că înțeleg puțin dar… A fost o oportunitate unică și ei erau foarte fericiți. Așa că am acceptat.

Când am ajuns în România, mi-am dat seama că a fost o greșeală să accept. Nu înțelegeam nimic. La masă, jucătorii încercau să mă integreze, dar eu doar dădeam din cap și zâmbeam ca un idiot. Era greu.

O lună mai târziu, a venit convocarea de la Roberto Mancini, care voia să evalueze câțiva jucători tineri și unii fotbaliști din Serie B. Am fost extaziat.”

[wpforms id="6518" title="true"]