STIRI_long

Dinamo a intentat cererea pentru Arena Națională!

Dinamo a intentat cererea pentru Arena Națională! Foto: Sport Pictures
Distribuie articolul

Dinamo își dorește să schime stadionul , deoarece gazonul de pe Arcul de Triumf îi nemulțumește. Fapt pentru care tocmai a intentat o cerere pentru Arena Națională. Administratorul special Andrei Nicolescu a avenit cu acest anunț, în care se precizează că Dinamo vrea să joace „meciurile de acasă” pe Arena Națională.

Arena Națională este cel mai mare stadion din țară, iar următorul meci al echipei Dinamo va fi împotriva celor de la FCU 1948 Craiova pe 15 septembrie. Andrei Nicolescu își dorește să semneze pentru următorul meci , procesul verbal pentru obținerea Arenei Naționale. Totodată a mai precizat că cererile au fost făcute și pentru celelalte meciuri.

Suporterii sunt prioritatea

Andrei Nicolescu își dorește ca suporterii echipei Dinamo să aibă parte de cele mai bune experiențe la meciurile ce vor urma. Arena Națională este cea care oferă un astfel de sentiment.

Veștile bune nu întârzie să apară

Dinamo are un nou investitor. Acest lucru se întâmplă datorită succesului pe care l-a înregistrat săptămâna trecută. În urmă cu o săptămână Dinamo a primit acordul în ceea ce privește planul de reorganizare a clubului.

O Companie din sucursala firmei Renovatio, proiectată în anul 2005 este noul investitor al echipei Dinamo. Acesta deține 21, 97% din acțiuni reprezentând un grup internațional de companii. În de-a lungul anilor creând-uși un portofoliu de proiecte reușite pentru energia regenerabilă.

Al 12 jucător

Dinamo a luat o hotărâre considerabilă pentru toți jucătorii. În semn de respect numărul 12 este retras. Acest lucru vine datorită efortul fanilor din ultimii ani. Fără aceștia Dinamo, nu ar mai fie existat și datorită lor echipa s-a ținut pe linia de plutire. Astfel că tricoul special a ajuns la președintele DDB- Eduard Galan. Numerele 11 și 14 au fost purtate pentru ultima dată de Cătălin Hîldan și Patrick Ekeng, deoarece ambii și-au pierdut viața pe terenul de fotbal. Prin urmare ambele numere au fost retrase ca semn de respect și omagiere.

 

[wpforms id="6518" title="true"]