STIRI_long

Dinamo s-a pus pe treabă! Formația și-a programat primele meciuri amicale

Dinamo este pusă pe treabă! Formația și-a programat primele meciuri amicale

Dinamo a trecut printr-o adevărată cumpună, datoriă evoluțiilor nefavorabile din timpul campionatului. Mai mult de atât, formația ajunses în punctul critic de-a se duela pentru menținerea în SuperLiga României. După o experiență vibrantă, ce-a oferit faniilor dinamoviști emoții greu de digerat; Acum au intrat pe un drum nou.

Formația se pregătește încet și sigur pentru sezonul 2024/ 2025. Motiv pentru care vor fi integrați în două cantonamente, în perioada ce urmează. Primul cantonament va avea loc la Brașov, urmând ca al doilea stagiu de pregătire să se desfășoare în Slovenia.

Zeljko Kopic în vârstă de 46 de ani a rămas la cârma formției, iar o dată cu acest lucru a programat primele meciuri amicale din această vară. Mai mult de atât la Săftica va avea loc până la treo antrenamente; până ce formația se va deplasa în cantonament.

Dinamo va sta în Brașov din 15 iunie, până în 22 iunie. Loc în care vor juca două meciuri amicale. Primul meci îl vor avea cu formația Olimpic Zărnești din Liga 3, pe data de 15 iunie începând cu ora 17:00 și pe data de 22 iunie va avea loc ce-al de-al doilea meci amical împotriva celor de la Unirea Slobozia începând cu ora 11:00.

Cantonamentul cu numărul doi se va desfășura abia la sfârșitul acestei veri în SLovenia. Urmând ca programul cu privire la meciurile amicală să fie afișate utlerior, conform oficialilor din cadrul clubului.

[wpforms id="6518" title="true"]