STIRI_long

Dinamo – Farul s-ar putea desfășura pe stadionul din Ovidiu!

Dinamo - Farul s-ar putea desfășura pe stadionul din Ovidiu!
Distribuie articolul

Dinamo – Farul Constanța se vor întâlni vineri 22 septembrie începând cu ora 21:00. Până în momentul de față cei de la FC Dinamo București nu au reușit să își găsească un stadion optim pentru a îndeplini rolul de gazdă la acest meci. De asemenea administratorii echipei au transmis numeroase declarații în care precizează foarte clar că „Arcul de Triumf” nu poate fi utilizat în aceea zi, deoarece astăzi 19 septembrie se întâlnesc România cu Finlanda, iar două zile nu sunt suficiente pentru refacerea suprafeței verzi.

Dinamo – Farul s-ar putea desfășura pe stadionul din Ovidiu

Cei de la Farul Constanța au venit cu o propunere interesantă, acre le-ar veni în ajutor semnificativ pentru Dinamo. Constănțenii sunt dispuși să joace pe teren propriu, dar să fie considerată Dinamo echipa gazdă pe stadionul din Ovidiu. Prin urmare timpul este limitat, iar „alb-roșii” nu au timp pentru a căuta alte soluții. Tocmai e aceea există șanse ca dinamoviștii să accepte această idee.

Meciul ce are să urmeze vineri 22 septembrie de la ora 21:00 este de o importanță maximă, deoarece ambele echipe au nevoie de victorie. Dinamo se clasează până în prezent abia pe locul 13 în clasamentul SuperLigii României cu doar 8 puncte acumulate. Pe de altă parte nici Farul nu stă bine la capitolul clasare. Aceștia se poziționează pe locul 11 cu doar 9 puncte acumulate.

 

[wpforms id="6518" title="true"]