STIRI_long

Edi Iordănescu stă pe gnduri cu privire la naționala României!

Edi Iordănescu stă pe gnduri cu privire la naționala României!

Edi Iordănescu în vârstă de 45 de ani este hotărât să rămână în continuare la echipa națională, după ce se va încheia EURO2024, indiferent de parcursul pe care îl vor avea jucătorii. Acest anunț a fost dezvăluit de președintele Federației Romne de Fotbal- Răzvan Burleanu în vrstă de 39 de ani.

Se pare că președintele FRF a reușit să îl convingă pe Edi Iordăneascu cu privire la viitorul său și a naționalei. Mai mult de atât, selecționerul Romniei ar urma să semneze nooua înțelegere, înainte de-a pleca în Germania. Motiv pentru care putem spune în mod cert, că Naționala României va fi ghidată de Edi Iordănescu indiferent de rezultatele obținute la Campionatul Euorpean.

„Am ajuns la un acord verbal cu Edi Iordănescu să continue și după European. Sper sa semnăm angajamentul până la startul Campionatului European”-  a precizat Răzvan Burleanu.

Zvonurile l-au înconjurat pe Edi Iordănescu

În ultima perioadă Edi Iordănecu a fost înconjurat de mai multe zvonuri. Printre care se numără informația cu privire la oferta primită din partea celor de la Panatinaiko, dar și o altă ofertă venită din zona arabă. De altfel președintele FRF a avut o reacție asptă când a fost întrebat cu privire de Edi Iordănescu și ofertele care i-ar fi fost oferite din afara țării.

Declarația lui Răzvan Burleanu a fost tranșantă, închizând orice speculație, dar a fost în contradiție totală cu declarația selecționerului român.

Edi Iordănescu a afirmat în cadrul conferinței ce-a avut loc în urmă cu două zile mai multe specte contra dictorii declarației președintelui FRF

„În ceea ce mă priveşte, pentru mine personal nu este o prioritate contractul meu, ci turneul final. Asta e provocarea numărul 1, să fim cea mai bună versiune a noastră. Sigur că este important contractul meu, au fost mai multe discuţii, este foarte clar ce aşteaptă de la mine federaţia, este clar ce resurse are la dispoziţie pentru a ne ajuta. Am fost foarte mulţumit de tratamentul federaţiei, am simţit suport, încredere, preocupare de a ne pune la dispoziţie ce am avut nevoie. Şi noi am livrat şi am îndeplinit obiectivul.

Rămâne provocarea ca toate aceste elemente să fie puse într-un contract şi să se găsească cea mai bună soluţie. Prioritate rămâne pregătirea, îmi doresc să rămân la naţională, cu încredere, entuziasm, dar nu depinde doar de mine. Contează şi Euro, vreau şi reconfirmarea echipei.

Mi-a plăcut cum au răspuns zilele astea, dar ce se va întâmpla nu depinde doar de mine. Banii au fost ultima problemă, altele contează. Nu am avut oferte pentru că mintea mea şi gândurile mele nu au fost la asta. Echipa naţională a avut exclusivitate”– a precizat Edi Iordănescu

 

[wpforms id="6518" title="true"]