STIRI_long

Erling Haaland reprezintă planul B pentru Real Madrid

Erling Haaland reprezintă planul B pentru Real Madrid/ Foto: Goal.com
Distribuie articolul

Cei de la Real Madrid își doresc să îl aducă pe Kylian Mbappe în vârstă de 25 de ani pe Santiago Bernabeu. Cu toate acestea madrilenii au un plan B în cazul în care starul francez îi refuză din nou. Mai exact pe locul secund se află norvegianul Erling Haaland. Doar că el mai are contract cu Manchester City până în vara anului 2027.

Josep Pedrerol este jurnalistul ce a dezvălui informații interesante cu privire la unul dintre membrii ai familiei norvegianului. Conform acestuia un membru al familiei Haaland îi sună în fiecare săptămână pe membrii oficiali ai Real Madridului. Nu se cunosc motivele pentru care acesta îi apelează săptămâna, dar cert este că Erling Haaland își dorește cu adevărat să facă parte din echipa madrilenă.

Pe de altă parte la polul opus se află Kylian Mbappe. Oficialii de la Real Madrid pregătesc ultima ofertă pentru francez. În cazul în care refuză și de data aceasta, Mbappe nu va mai avea șanse să facă parte din echipa „galactică”. De altfel francezul a dezvăluit în ultimul interviu că nu a luat momentan nici-o decizie cu privire la Real Madrid.

În momentul de față Kylian Mbappe mai are ultimele șase luni de contract cu Paris Saint Germain și are dreptul de-a semna gratis cu orice echipe. Starul francez a ținut să mai precizeze în ultimul său interviu că dorește să se concentreze pentru echipă. Problemele lui personale le lase de-o parte, deoarece înțelegerile sunt făcute și toate părțile sunt protejate. Când decizia va fi luată și oficializată, cu toți vor fi înștiințați.

[wpforms id="6518" title="true"]