STIRI_long

Erling Haaland se întoarce pe teren! Manchester City este din nou reîntregită

Erling Haaland se întoarce pe teren! Manchester City este din nou reîntregită
Distribuie articolul

La începutul lunii decembrie Erling Haaland în vârstă de 23 de ani suferise o accidentare destul de serioasă. Din cauza acestui eveniment nefericit, sportivul a fost obligat să stea departe de teren cel puțin 10 meciuri. Astfel cei de la Manchester City au trebuit să se adapteze situației în timp ce așteptau recuperarea lui Haaland.

Erling Haaland se întoarce pe teren

Pep Guardiola a precizat în cadrul conferinței de presă că Erling Haaland se întoarce pe teren și starea lui de sănătate este optimă pentru a-și reintra în numărul 9. De altfel antrenorul spaniol este încrezător și își consideră elevii ca fiind o echipă unită și puternică.

Conform Transfermarkt  Erling Haaland valorează 180 de milioane de euro/ cotă piață. În cele 75 de meciuri jucate pentru Manchester City a reușit să marcheze 71 de goluri. Ultima dată când și-a bifat prezența pe teren a fost în meciul cu cei de la Aston Villa. Urmând mai apoi ca „Cetățenii” să fie prezenți în zece meciuri cu 9 victorii obținute, iar Crystal Palace să fie singura echipă care reușește să „fure victoria” terminând partida la scorul de 2-2.

Mâine 31 ianuarie gruparea lui Pep Guardiola o întâlnește pe Burnley, în cea de-a 22-a etapă din Premier League, începând cu ora 21:30.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]