STIRI_long

EXCLUSIV: Focus Sat este sponsor principal al Turneului de Padel „Transilvania Trophy”!

Focus Sat este sponsor principal al Turneului de Padel „Transilvania Trophy”!
Distribuie articolul

În perioada 26-28 ianuarie 2024 va avea loc prima ediție a Turneului de Padel intitulat „ Transilvania Trophy”. Competiția va avea loc la Brașov și se anunță a fi un concurs puternic. Datorită sponsorului principal Focus Sat, România poate găzdui primul eveniment din ramura sportivă, la un alt nivel. De altfel turneul va putea fi urmărit în aplicația Focus Sat, precum și următoarele turnee ce au să urmeze. În cadrul aplicației utilizatorii au posibilitatea de-a viziona și alte turnee de acest fel, precum World Padel Tour sau Premier Padel și nu în ultimul rând România va fi gazda unui turneu în premiere începând cu data de 26 ianuarie.

În cadrul turneului „Transilvania Trophy” s-au înscris: Robert Coman și Armand Baboian (campionii României); Matja Selak și Tamas Urban (campionii Croației); Xronis Sirpos și Takis Kazanidis (campionii GGreciei) și Marcell Urvolgyi și Alen Csongor (campionii Ungariei). Lista participanților arată că vor fi prezenți din peste 10 țări, în cadrul celor 8 categorii de concurs, care includ divizii masculine, feminine, mixte și pentru copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 12 ani. Orașele participante din România vor fi: Brașov, București, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Craiova și nu numai.

Descoperă sportul care cucerește scena sportivă internațională în aplicația Focus Sat, locul unde pasiunea pentru padel se întâlnește și cu alte competiții de elită precum TOP 14, una dintre cele mai bune ligi de rugby din lume și ARES Fighting Championship, cea mai bună liga MMA din Franța. Testează aplicația gratuit timp de 7 zile, urmărește live meciurile din cadrul celor mai mari competiții de profil și bucură-te de finalele explosive ale meciurilor de Padel din 2024!

Focus Sat este sponsor principal al Turneului de Padel „Transilvania Trophy”!
Focus Sat este sponsor principal al Turneului de Padel „Transilvania Trophy”!

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]