STIRI_long

Farul Constanța este prima echipă care joacă în Europa!

Farul Constanța este prima echipă care joacă în Europa!

Astăzi de la ora 20:30 Farul Constanța se întâlnește cu Sheriff Tiraspol în primul tur de calificare UEFA Champions League, etapa 1 din 2. Meciul se va juca la Ovidiu, iar Gică Hagi dorește să atingă un rezultat favorabil pentru echipa sa. Un rezultat bun, poate încadra echipa românească fiind favorită în jocul retur, ce va avea loc peste o săptămână.

Chișinău trebuia să fie gazda turului doi dintre Farul Constanța și Sheriff Tiraspol. Însă oficialii forului de la Nyon au decis ca meciul să fie jucat la Tiraspol; asigurând că nici-o echipă nu este pusă în pericol.

Farul Constanța tocmai a trecut de pierderea în meciul cu Sepsi din Supercupa. Scorul final fiind 0-1. Cu toate acestea Gică Hagi și președintele Gică Popescu sunt încrezători că echipa va arăta mult mai în forță; chiar dacă în prezent există unele absențe din partea jucătorilor de bază.

Se pare că Hagi este hotărât să trimită în teren doar două nume noi în primele minute. Aceștia fiind, mijlocașul Borgnino și atacantul Rivadinho.

Lotul jucătorilor de la Farul Constanța din această seară:

Aioani – Kiki, Boli, Artean, Borza – Nedelcu, Băluță, Borgnino – Mazilu, Alibec, Rivaldinho.

Rezerve: Buzbuchi, M. Popescu, Doukoure, Queiros, Vînă, Vianna, Sali

Șheriff Tiraspol se va prezenta cu :Koval – Bueno, Garananga, Gaby Kiki – Zohouri, Kyabou, Badolo, Luvannor, Talal – Ricardinho, Paiva.

Rezerve: Straistari, Djibo, J. Paulo, Apostolakis, Mbekeli, Tovar, Ademo

În Direct pe Digi Sport 1 ora 20:30.

[wpforms id="6518" title="true"]