STIRI_long

Farul Constanța- FCSB astăzi de la ora 21:45!

Farul Constanța- FCSB astăzi de la ora 21:45!/ Foto: Site GSP

Farul Constanța se întâlnește cu FCSB pe teren propriu în seara aceasta de la ora 21:45 în etapa a 9-a a SuperLigii României. Emoțiile sunt resimțite de către Gică Hagi, deoarece ambele echipe sunt puternice în teren.

Ambele echipe au nevoie de o victorie, pentru a se întoarce acasă cu cele trei puncte obținute. Gigă Hagi își dorește ca jucătorii lui să fie concentrați și uniți, deoarece oricât de greu ar fi acest meci în fotbal nimic nu este „bătut în cui”.

În prezent FCSB se situează pe locul 1 în  clasamentul SuperLigii  cu 18 puncte obținute. Pe când Farul Constanța se clasează abia pe poziția a 11-a cu doar 9 puncte obținute.

Fanii sunt revoltați

Se pare că cei de la Farul Constanța nu și-au dorit să comercializeze de data aceasta biletele pentru meciul cu FCSB. Astfel că suporterii s-au enervat în urma gestului pe care conducerea a făcut-o. Prin urmare conducerea Farului a emis un răspuns pentru fanii supărați, precizând că au decis să nu mai vândă tichete pentru meciul care se prezice a fi unul incendiar.

[wpforms id="6518" title="true"]