STIRI_long

Farul Constanța – Universitatea Craiova astăzi de la ora 20:30

Farul Constanța – Universitatea Craiova astăzi de la ora 20:30

Farul Constanța se întâlnește în seara aceasta cu Universitatea Craiova în cadrul celei de-a 9 etape ai play-off-ului SuperLigii României, începând cu ora 20:30. Meciul se anunță a fi puternic, deoarece pentru ambele echipe victoria este vitală. Scopul principal pe care îl au ambele formațiuni este de-a prinde poziția a treia pentru a juca în Europa.

Farul Constanța își dorește să obțină această victorie, mai ales că jocul se dispută pe teren propriu. Cu toate acestea nu trebuie omis, faptul că în ultimele două jocuri, formația lui Gică Hagi a fost înfrântă consecutiv. Motiv pentru care în prezent se situează pe locul 4, cu 35 de puncte. Pentru a spera la competițiile din Europa, Farul este forțată ca în seara aceasta să fie echipa victorioasă.Universitatea Craiova pe de altă parte este clasată pe locul al treilea cu 40 de puncte, fiind în formă destul de bună. Astfel o posibilă victorie obținută în seara aceasta, celor de la CFR Cluj le-ar da bătăi de cap, împărțind același în clasament.

La nivelul SuperLigii cele două echipe au avut șansa de-a se confrunta direct de 31 ori; înregistrând 12 victorii Farul; 7 egal-uri și 12 victorii pentru Craiova. Farul Constanța se bazează pe Louis Munteanu. Acesta reușind 10 goluri pentru formația lui Gică Hagi. Universitatea Craiova își pune bazele în Alexandru Mitriță, datorită celor 13 goluri reușite pentru formație.

[wpforms id="6518" title="true"]