STIRI_long

Farul Constanța urmează să o întâlnească pe FCSB! Gică Hagi a răbufnit!

Farul Constanța urmează să o întâlnească pe FCSB! Gică Hagi a răbufnit!
Distribuie articolul

Farul Constanța se va întâlni cu FCSB, luni începând cu ora 20:00. Fapt pentru care în cursul zilei de azi Gică Hagi a fost prezent la conferința de presă premergătoare derby-ului în cadrul emisiunii de la DigiSport1.

Gigă Hagi a primit din partea jurnaliștilor prezenți mai multe întrebări. Însă curiozitatea din partea celor prezenți l-a enervat și nu s-a mai abținut cu privire la răspunsul pe care avea să îl dea. Întrebarea care i-a stârnit nervii a fost cu privire la absența lui Darius Olaru,jucător al celor de la FCSB și dacă contează atât de mult această absență.

Moment în care Gică Hagi s-a arătat deranjat, răspunzând cu o altă întrebare. Acesta crezuse inițial că va fi întrebat în legătură cu absența elevilor lui în meciul ce are să urmeze. Continuând să afirme în mod clar că pe el nu îl interesează cine va lipsi de la FCSB. Pe antrenorul celor de la Farul îl interesează strict formația lui și starea de sănătate a jucătorilor pe care îi pregătește.

Hagi a mai precizat că în mod normal nici o echipă nu trebuie să se bazeze pe un singur jucător. Cei de la FCSB îl au pe Baba Alhassan.  Astfel dacă Olaru lipsește, gruparea trebuie să fie pregătită în al înlocui și a merge mai departe.

Intervenția lui Gigi Becali

Gigi Becali  a intervenit și l-a propus pe Baba Alhassan ca fiind în locul lui Darius Olaru în primul „11” al echipei. Doar că situația arată altfel. Alexandru Băluță va fi pus pe linia de mijloc, unde va fi alături de Adrian Șut și Mihai Lixandru. În atac sunt situați Octavin Popescu, Luis Phelipe și Florinel Coman.

 

 

[wpforms id="6518" title="true"]