STIRI_long

FCSB are toate șansele să se despartă de Florinel Coman în vara aceasta

FCSB are toate șansele să se despartă de Florinel Coman în vara aceasta

Reprezentanții celor de la Al-Duhail din Qatar au sosit la amiază la București. Scopul acestei vizite avea în vedere începerea negocierilor cu privire la Florinel Coman. Discuțiile au fost intense și au durat mai bine de o oră, dar rezultatul final pare să fie în favoarea atacantului. Al-Duhail este dispusă să ofere  4 milioane de euro, dar Gigi Becali a intervenit cu o altă soluție.

Latifundiarul din Pipera a răspuns propunerii în așa fel: vrea 3, 5 milioane de euro acum, în luna septembrie Al-Duhail să mai completeze 1, 5 milioane de euro; cu condiția să-l păstreze pe Coman pentru preliminarii. Însă în cazul în care FCSB obține calificare în grupe, cei din Qatar vor fi scutiți de-a maia chita ultima sumă.

Dorința lui Gigi Becali este de-al mai ține pe Florinel Coman și speră că negocierile cu Al-Duhail să fie în favoarea jucătorului și ai dorinței sale. În cazul în care, arabii refuză ofertă prezentată, Gigi Becali îl va da pe Coman, doar pentru suma de 5 milioane de euro. Sumă ce va fi achitată integral.

[wpforms id="6518" title="true"]