STIRI_long

FCSB se confruntă cu probele în urma meciului cu Hermannstadt!

FCSB se confruntă cu probele în urma meciului cu Hermannstadt!/ Foto: FCSB Facebook

FCSB s-a întâlnit cu Hermannstadt în meciul restant din etapa a 5-a din cadrul SuperLigii României. Meciul susținut de gazdele sibiene a fost unul intens, iar rezultatul final le-a adus câte un punct fiecărei echipe.

Partida dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 2 la 2. Prin urmare în timpul meciului, nu au lipsit evenimentele neplăcute. Fundașul echipei FSCB- Joyskim Dawa fusese eliminat în repriza a doua. Mai exact în minutul 60 jucătorul camerunez a primit cartonașul roșu instantaneu.

În momentul de față echipa patronată de Gigi Becali sunt în dilemă. Se confruntă cu o lipsă mare de jucători specializați pe postul de fundași centrali. Conform informațiilor, Dawa nu va mai fi prezent în cele două meciuri ce au să urmeze în Campionatul SuperLigii României.

Situație asemănătoare este și în cazul lui Vlad Chiricheș. Acesta este absent deoarece accidentarea suferită în meciul cu cei de la UTA Arad și-a spus amprenta. Acum gruparea antrenată de Elias Charalambous trebuie să își pună toată încrederea în cei doi fundași centrali: Denis Haruț și Syiabonga Ngezana.

Cei doi fundași sunt programați să evolueze în următoarele partide, dar există posibilitatea ca Ovidiu Popescu sau Mihai Lixandru să ocupe postul. Pe de altă parte cei doi sportivi sud-africani au fost ținuți pe banca de rezervă în meciul cu sibienii; fapt pentru care nici jurnaliștii din Africa de Sud nu au înțeles această hotărâre.

 

[wpforms id="6518" title="true"]