STIRI_long

FCSB și-a adjudecat victoria în meciul cu Universitatea Craiova!

FCSB și-a adjudecat victoria în meciul cu Universitatea Craiova!/ Fotografie originală: sport.ro
Distribuie articolul

FCSB s-a întâlnit în seara aceasta cu Universitatea Craiova în ce-a de 23-a etapă din SuperLiga României. Deși ambele echipe au început jocul cu gândul de-a obține cele trei puncte, la finalul partidei gruparea patronată de Gigi Becali a avut această satisfacție.

FCSB și-a adjudecat victoria în fața Universității Craiova cu scorul categoric de 3 la 0. În minutul 45+8 Darius Olaru înscrie primul gol, datorită penalty-ului obținut din cauza henț-ului comis de Gjoko Zajkov.

Florinel Coman reușește să înscrie cel de-al doilea gol pentru FCSB în minutul 50. Un gol reușit, datorită unui contraatac dezlănțuit după ce balonul a fost pierdut de către debutantul georgian Anzor Mekvabishvili.

În minutul 84 FCSB reușește să înscrie cel de-al treilea gol prin David Miculescu. Deși proaspăt intrat pe teren, s-a mobilizat rapid, preluând balonul pierdut de către Nicușor Bancu.

Universitatea Craiova se confruntă cu înfrângeri, dat fiind că au înregistrat cea de-a cincea etapă fără victorie. Se pare că gruparea lui Ivalyo Petev au înregistrat două remize și trei eșecuri, ajungând pe locul 5 în clasamentul SuperLigii  cu doar 34 de puncte.

FCSB în schimb se află în continuare în fruntea clasamentului, distanțându-se de Universitatea Craiova cu 16 puncte. De altfel antrenorul oltenilor a răbufnit în cadrul interviului acordat pentru Digi Sport, acuzând arbitrajul.

[wpforms id="6518" title="true"]