STIRI_long

FCU Craiova a retrogradat! Din sezonul viitor îi vom vedea în Liga 2

FCU Craiova a retrogradat! Din sezonul viitor îi vom vedea în Liga 2

FCU Craiova s-a întâlnit ieri seară pe teren propriu cu Hermannstadt în cadrul celei mai importante etape din play-out -ul SuperLigii României. Etapă în care miza fusese uriașă pentru FCU Craiova, Poli Iași și Dinamo București. Prestația oltenilor a fost dezamăgitoare, iar fanii acestei echipe au rămas cu un gust amar. Formația lui Adrian Mitilelu Jr. a fost învinsă cu scorul de 1 la 3 în favoarea sibienilor.

Ultrașii nu au putut accepta această înfrângere

Ultrașii echipei FCU Craiova nu au putut accepta acest rezultat. Motiv pentru care în partea a doua a jocului s-au revoltat în fața jucătorilor de la Craiova. Au început să smulgă scaunele din tribune și să le arunce pe terenul de joc. Din cauza acestei situații, partida s-a oprit, fiind nevoiți ca jucătorii să părăsească preț de câteva minute bune terenul.

Omul de afaceri este în stare de șoc

Adrian Mititelu în vârstă de 56 de ani, este patronul formației FCU Craiova. Acesta este în stare de șoc, în urma rezultatului obținut. Dezamăgirea de pe chipul patronului a fost vizibilă. De altfel sunt speculații precum că Mititelu v-a face o ședință de familie, în care se va lua o decizie cu privire la viitorul lui. Astfel există șanse mari, ca Adrian Mititelu să se retragă de la FCU Craiova.

„E o seară foarte grea pentru noi, însă după cum am jucat în ultimele 7-8 meciuri nu meritam să mai rămânem în prima ligă. Dacă există un vinovat pentru această situație, eu sunt acela. Eu sunt responsabil, eu am luat toate deciziile. Îmi pare rău, sunt 19 ani de muncă.

Altele au fost planurile. Nici nu ne gândeam că anul ăsta nu vom juca în play-off. Am simțit săptămâna asta că acesta va fi ultimul meci în Liga 1, presimțeam că vom pierde. O să anunțăm zilele următoare care e viitorul acestei echipe. Săptămâna viitoare o să spunem mai multe lucruri.

E un șoc, am cheltuit foarte mulți bani, suntem îngenuncheați acum. Suntem într-un moment de cotitură. Am niște discuții în familie, au dreptate, i-am expus foarte mult. Să știți că am adus în jur de 12-13 milioane de euro în club de la revenire (n.r. în Liga 1).

Am minus 20 de milioane în 3 ani. Nu e ușor. În Craiova, probabil foarte mulți se bucură. Suporterii au dreptate, dar mulți dintre ei arată că nu mă respectă. E greu să spui că vei face și vei drege, când vin aceiași oameni și te înjură” – a declarat Adrian Mititelu.

[wpforms id="6518" title="true"]