STIRI_long

Finala UEFA Europa Conference League: Olympiakos – Fiorentina astăzi de la ora 22:00!

Finala UEFA Europa Conference League: Olympiakos - Fiorentina astăzi de la ora 22:00!

În seara aceasta va avea loc ultimul meci din cadrul Conference League al sezonului 2023-2024, echipele finaliste fiind Olympiakos și Fiorentina. Cele două formații se vor întâlni pe stadionul AEK din Atena, începând cu ora 22:00 în încercarea de-a cucerii titlul de campioane.

Olympiakos a ajuns în cadrul trofeului Conference League, în urma rezultatului obținut în grupa a treia de la Europa League. Loc în care au mai făcut parte West Ham, Freiburg și TCSC Backa Topola. Urmând mai în Conference League să treacă de Ferencvaros cu scorul de 2-0 și în optimi, formația grecească trecuse de Maccabi Tel Aviv și Fenerbahce.

Fiorentina, a doua echipă finalistă a Conference League pentru al doilea an consecutiv, în optimi a trecut de formația Maccabi Haifa cu scorul de 5-4; în sferturi și-a adjudecat victoria categoric cu scorul de 2-0, iar pentru a fi prezentă în finală a învins formația Brugge, la scorul general de 4-3.

În seara aceasta va fi spectacol și vom vedea care dintre cele două formații va obține trofeul Conference League al sezonului 2023- 2024.

 

 

[wpforms id="6518" title="true"]