STIRI_long

FRF a reacționat în urma golului nevalidat al lui Florinel Coman

FRF a reacționat în urma golului nevalidat al lui Florinel Coman/ Foto: 2023 - GANDUL MEDIA NETWORK
Distribuie articolul

Meciul dintre CFR Cluj și FCSB s-a încheiat cu scorul de 1 la1, bifând cea de-a 19-a etapă din cadrul SuperLigii României.  La început ardelenii au avut o posesie mai bună decât echipa patronată de Gigi Becali. Astfel reușind să marcheze un gol în poarta bucureștenilor.

Însă roșii-albaștri nu s-au descurajat și în minutul 26, Darius Olaru reușise să egaleze. Totodată FCSB irosise multe ocazii, atingând apogeul prin eșecul lui Florinel Coman. Scurta bucurie s-a schimbat în frustrare și nemulțumiri din partea suporterilor și nu doar.

Golul marcat de Coman fusese anulat și ca urmare meciul se încheiase egal. Mihai Stoichiță a fost pus în fața faptului împlinit, analizând cea mai controversată situație din meciul cu CFR Cluj -FCSB.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal este de părere că oricine s-ar fi aflat în această situație, ar fi avut bătăi de cap. O astfel de situație reprezintă un moment critic, deoarece poate schimb cursul meciului și al rezultatului final.

În vechiul regulament golul marcat de Florinel Coman, nu ar fi fost anulat. Însă dat fiind cerințele noului cod tehnic Mihai Stoichiță, i-a dat perfectă dreptate lui Sebastian Colțescu. Astfel decizia fiind una corectă din punct de vedere al anulării golului marcat.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]