STIRI_long

Fukuoka World Championships: David Popovici este în finală la 100 m liber !

Fukuoka World Championships: David Popovici este în finală la 100 m liber !
Distribuie articolul

David Popovici legitimat la CS Dinamo București a reușit să se califice în finala de azi pe poziția a V-a.  Cu toate acestea încă David Popovici este deținătorul recordului mondial la 100 m liber cu 46,86 obținut în 2022.

În urma rezultatelor pe care le-a obținut la acest campionat, David Popovici se declară mulțumit de tot ceea ce a realizat. Este bucuros că a prin finala și din fericire a trecut de emoțiile pe care ziua de marți îi le-a adus. Ratarea podiumului în finala probei de 200 de metri liber, l-a zguduit pe tânărul sportiv.

În interviul acordat, David Popovici a mărturisit că datorită stresului fizic, după cele trei ture de bazin corpul lui i-a cedat. Deși a încercat să se odihnească, să se alimenteze corect și să își mențină doza de energie optimă nu a reușit. Prin acest proces fizic extenuant nu a trecut doar el, ci mai toți concurenții.

Mai departe își dorește să mențină ritmul, să facă un concurs bun, cu un timp optim. Faptul că s-a clasat cu al cincilea timp este bine, dar pentru finală își dorește mai bun timp la 200 m liberi.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]