STIRI_long

Gică Popescu îi apără un drept al lui Radu Drăgușin

Gică Popescu îi apără un drept al lui Radu Drăgușin/ Foto: Imago
Distribuie articolul

Radu Drăgușin în vârstă de 21 de ani a avut ocazia să își bifeze prezența în teren la meciul dintre Tottenham – Manchester United. Meci care s-a încheiat cu scorul de 2 la 2. Românul internațional a fost prezent în ultimele 10 minute din jocul de pe Old Trafford, reușind să iasă în evidență cu cele opt pase executate foarte corect.

O dată cu apariția tânărului român pe terenul celor de la Tottenham, Gigcă Popescu în vârstă de 56 de ani a primit o serie întreagă de întrebări cu privire la debutul lui Radu Drăgușin. Motiv pentru care, fotul sportiv nu s-a mai abținut. Conform ultimei declarații, Gigă Popescu îi apără dreptul lui Radu Drăgușin. Mai exact este de părere că tânărul în vârstă de 21 ani, are nevoie de timp pentru a se adapta. În prezent toți ochii sunt fixați pe el și acest lucru îl poate afecta.

Radu Drăgușin nu are nevoie să simtă presiune. El trebuie să joace fotbal, să se antreneze și să adapteze cu noua echipă. Până în momentul de față, sportivul nu a comis nici-o greșeală. Mediatizarea a luat amploare și pentru el poate fi un punct de declanșarea presiunii. Cea mai bună metodă este să îi urmărim evoluțiile și să avem speranța că ceea ce va urma, va fi doar de bine.

Mi se pare că ne uităm prea mult la Drăgușin. Mi se pare prea mult. Toată ziua bună ziua, mă sună toată lumea ’Ai văzut ce a făcut Drăgușin?’. Lăsați-l să se adapteze. Nu a greșit (n.red. la meciul cu United), e bine să vorbim de bine”- Gigă Popescu

Conform portalului SofaScore, Radu Drăgușin a fost notat pentru cele 10 minute  în meciul Tottenham- Manchester United cu 6.7.

 

 

[wpforms id="6518" title="true"]