STIRI_long

Gigi Becali este dărâmat din cauza rezultatului dezastruos în meciul cu Nordsjaelland

Gigi Becali este dărâmat din cauza rezultatului dezastruos în meciul cu Nordsjaelland/ Foto: Sport Pictures
Distribuie articolul

Gigi Becali este dărâmat din cauza rezultatului dezastruos cu Nordsjaelland. Scorul de 0-2 pentru FCSB i-a eliminat definitiv din competiția Conference League. Fapt pentru care latifundiarul a vorbit în direct despre nemulțumirile care îl apasă. Deși oficial a devenit principalul acționar abia în 2003, Gigi Becali a pus suflet încă din anii 2000.

La fel ca și în alte dăți, când echipa lui oferă meciuri negative afirmă că dorește să se retragă din lumea fotbalului. Iată că la ultima conferință a anunțat înc o dată că nu mai dorește să aibă de-a face cu lumea fotbalului. În momentul de față sunt doar vorbe și nici-o concretizare.

Cu toate acestea trebuie amintit că FCSB a cucerit în de-a lungul timpului 12 trofee cu Gigi Becali la conducere. Au obținut de cinci ori titlul, de două ori  au câștigat Cupa României, de trei ori s-au întors acasă cu Super Cupa României și nu în ultimul rând au cu cucerit de două ori Cupa Ligii.

FCSB a fost eliminată din Europa

În fața celor de la Nordsjaelland nu au avut nici o șansă! Danezii au intrat în avantaj încă din primele 45 de minute. Totodată echipa patronată de Gigi Becali a fost dominată în totalitate, iar acest lucru s-a putut observa după pauză.

O altă greșeală uriașă venise din partea lui Vlad Chiricheș în minutul 62. Datorită gestului pe care l-a comis, primise cartonaș roșu. Din acel moment FCSB au fost cu un nucător în minus, iar șansele lor de-a egala se tot diminuau de la un minut la altul.

Minutul 62. Eliminarea lui Vlad Chiricheș în meciul cu Nordsjaelland. Foto: Sport Pictures.
Minutul 62. Eliminarea lui Vlad Chiricheș în meciul cu Nordsjaelland. Foto: Sport Pictures.

FCSB își continuă lupta în SpuerLiga României

FCSB își continuă drumul în SuperLiga României, iar duminică 20 August se vor întâlni cu cei de la Poli Iași în etapa a șasea a competiției. Totodată echipa lui Gigi Becali va avea prilejul să joace primul meci pe Arena Națională din acest an.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]