STIRI_long

Gigi Becali este mulțumit de prestația echipei

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj/ Foto: Sport Pictures/ Gigi Becali este mulțumit de prestația echipei.
Distribuie articolul

Gigi Becali în vârstă de 65 de ani a avut parte de o seară spectaculoasă pe arena din Ghencea. Patronul echipei FCSB este fericit și mulțumit de prestația jucătorilor în meciul cu CFR Cluj. Meciul a fost strâns, dat fiind rezultatul 1-0 pentru FCSB. Nici cei de la CFR Cluj nu s-au lăsat și au încercat să fie cât mai aproape de poarta adversarilor.

FCSB a stat mai bine la capitolul posesie. Un obiectiv pe care Gigi Becali și-l dorise de mult timp. În interviul pe care l-a dat, patronul de la FCSB a dorit să numească sportivii care i-au plăcut. Printre aceștia se numără, Dawa, Pantea și Risto- Roberto Carlos.

În minutul 19 – Yeboah trimite balonul puternic din afara careului, dar Târnovanu respinge în fața lui. Muhar este pe fază și ajunge primul la balon, doar că a șutat direct în bara porții. Aceasta fază, fusese una dintre cele mai importante pentru CFR Cluj. O fază în care scorul putea fi diferit.

În minutul 64- FCSB primește penalty, deoarece Compagno cade în careul celor de la CFR Cluj în lupta pentru minge cu Cvek. Astfel în minutul 67 FCSB obține primul gol și pleacă de la Arena din Ghencea cu 3 puncte câștigate în clasamentul Super Ligii.

 

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]