STIRI_long

Gigi Becali îl apreciază pe Adrian Șut

Gigi Becali îl apreciază pe Adrian Șut

Patronul celor de la FCSB se bucură de rezultatul obținut de elevii lui Elias Charalambous, deoarece după 9 ani au reușit să obțină titlul de campioana României. Astfel formația bucureșteană se pregătește pentru preliminariile Champions League. De altfel în cadrul acestei competiții Gigi Becali își dorește ca FCSB să ajungă în grupe.

Optimismul lui Gigi Becali este important pentru echipă, mai ales că o dată cu ultima lui declarație a surprins un jucător. Se pare că patronul este uimit de felul în are gândește Adrian Șut și mai mult decât atât, patronul FCSB-ului este de părere că viziunea pe care o are jucătorul l-a uimit inclusiv și pe el.

Adrian Șut în vârstă de 24 de ani joacă pe postul de mijlocaș, iar acest lucru l-a făcut pe Gigi Becali să fie mai atent la părerile lui Șut cu privire la joc. Astfel în urma a mai multor discuții dintre cei doi, Gigi Becali a ajuns la o concluzie „Șut are calitatea asta, vede niște lucruri de care eu nu îmi dau seama. Când dai din prima (n.r pasa) îl năucești pe adversar, îi înnebunești capul, se duce cu capul în nori și îi dai gol”–  potrivit celor de la Fanatik.

Conform celor de la Transfermarkt, Adrian Șut atinge suma de 2,3 de milioane de euro/ piață. Pentru FCSB a îmbrăcat numărul 11 în acest sezon. Jucătorul a fost transferat de la Academia Clinceni în vara anului 2019, iar anul acesta a reușit să înregistreze pentru FCSB 42 de jocuri. Pentru formația lui Elias Charalambous, a marcat doar de 3 ori și a înregistrat un singur asist.

 

 

[wpforms id="6518" title="true"]