STIRI_long

Gigi Becali își dorește un jucător de la naționala României!

Gigi Becali își dorește un jucător de la naționala României!
Distribuie articolul

Gigi Becali în vârstă de 65 de ani a examinat meciurile României din preliminariile EURO 2024. Motiv pentru care latifundiarul din Pipera a mărturisit că un jucător și-a marcat prezența în teren.

Andrei Rațiu în vârstă de 25 de ani a fost titular în meciul cu  Kosovo. Jucător în cadrul celor de la Rayo Vallecano a primit admirație din partea lui Gigi Becali. Totodată patronul echipei FCSB a recunoscut că fundașul dreapta i-a atras atenția de mai mult timp și îi urmărește evoluțiile.

Conform Transfermarkt Andrei Rațiu atinge suma de 1,5 milioane de euro. În cadrul naționalei mari a României a bifat 12 meciuri jucate și un gol marcat. Potrivit declarației date de Gigi Becali, de mult timp și-a dorit să îl ia pentru echipa lui. Îi place mult de acesta, deoarece driblează, intră în atac și se descurcă în teren.

Acest sportiv are o calitate foarte promițătoare din ceea ce a observat Gigi Becali. Chiar dacă este fundaș dreapta, se bate și este bătăios. În anul 2016 fotbalistul a ajuns ca junior pentru prima dată la Villarreal, moment care i-a definit stilul de joc.

În vara aceasta Andrei Rațiu a fost transferat cu 500.000 de euro la Rayo Vallecano , iar în sezonul 2023/2024 va fi prezent în La Liga. Plecarea lui a  fost oficializată în luna august și va evolua pentru prima dată în întâiul eșalon spaniol. În liga scundă jucase pentru Huesca, iar pentru gruparea lor a jucat 72 de meciuri.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]