STIRI_long

Girona – Alves în seara aceasta de la ora 22:00!

Girona - Alves în seara aceasta de la ora 22:00!

Începem week-end-ul în forță. Primera Division ne propune pentru această seară un meci de zile mari între Girona și Alves. Primul fluier al acestui joc va fi la ora 22:00. Partida contează pentru runda cu numărul 35 în campionatul de fotbal al Spaniei.

Înainte de startul acestei runde cei de la Alaves sunt, putem spune fără obiectiv. Ei cu cele 41 de puncte obținute ocupă poziția a 11-a a clasamentului. Ei nu mai pot prinde un loc de cupă europeană fiind destul de departe de acestea dar nici nu mai pot avea probleme cu evitarea retrogradării. Acest meci este unul foarte important pentru noi deoarece la echipa oaspete va evolua și Ianis Hagi. Acesta este împrumutat de cei de la Glasgow Rangers, dar din păcate pentru noi el nu a evoluat în ultimele 5 meciuri ale oaspeților de astăzi.

Girona ese surpriza plăcută a acestui sezon din La Liga. La startu sezonlui gazdele acestui joc au început foarte bine, dar foarte puțină lume le dădea șanse că vor rezista. Vedem totuși că ne apropiem cu pași repezi de finalul stagiuni și Girona este tot în față. În ultimele 5 runde au înregistrat 4 victorii și o înfrângere înregistrate în ultimele 5 etape disputate. Pentru Girona un nou succes ar fi o minune și și-ar consolida poziția a doua a clasamentului în fața Barcelonei. Dacă vor reuși să obțină locul secund la finalul campionatului atunci Girona va putea participa în Supercupa Spaniei, alături de echipa campioană Real Madrid și de finalistele din Copa del Rey.

 

Alaves:

Titurlari:  Sivera; Marin, Abqar, Tenaglia, J Lopez; Benavidez, Blanco; Vicente, Guridi, Simeone; Kike Garcia

Girona:

Titulari: Gazzaniga; E Garcia, D Lopez, Blind, Gutierrez; Herrera, A Garcia; Tsyhankov, Martin, Portu; Dovbyk

Ne așteptăm la un meci de zile mari făcut de ambele formații. Spectacolul va fi la el acasă.

[wpforms id="6518" title="true"]