STIRI_long

Harry Kane este pe cale să părăsească Premier League în această vară!

Harry Kane este pe cale să părăsească Premier League în această vară!
Distribuie articolul

Se pare că Tottenham ar fi refuzat oferta propusă de către Bayern pentru Harry Kane în vârstă de 29 de ani. Atacantul se află pe mai multe „liste de dorințe” a cluburilor cu renume. Mai exact în ultima perioadă presa a speculat despre interesul celor de la Bayern Munchen în al aduce pe Kane de la Allianz Arena.

Prin urmare Bayer Munchen a propulsat mai multe oferte clubului din Anglia, iar ultima ofertă atinge valoarea de 80 de milioane de euro plus bonusuri. Deși oferta finală fusese interesantă, au refuzat tot ce se putea. Kane a marcat pentru Tottenham în sezonul trecut nu mai puțin de 39 de goluri.

Vlahovic este un alt sportiv pe care echipa Tottenham dorește să-l aducă.  Dacă există posibilitatea ca Harry Kane să părăsească echipa, oficialii grupului sunt pregătiți pentru înlocuirea marcatorului englez. Englezii sunt dispuși să-l aducă în echipă pe sârbul Dusan Vlahovic în vârstă de 23 de ani, care activează în prezent la Juventus. De menționat este că în momentul de față nu s-au dat curs discuțiilor cu privire la tânărul jucător.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]