STIRI_long

În mai puțin de 48 de ore Dinamo a vândut 22. 000 de bilete destinate pentru manșa tur a barajului cu Csikszereda!

În mai puțin de 48 de ore Dinamo a vândut 22. 000 de bilete destinate pentru manșa tur a barajului cu Csikszereda!

Dinamo București este optimistă, după ce au reușit să se salveze de retrogradarea directă în meciul cu UTA Arad. Însă cu toate acestea greul abia acum urmează, deoarece formația se va confrunta în încercarea de-a rămâne în SuperLiga; în prima manșă a barajului cu formația din Liga2 a celor de la Csikszereda  pe teren propriu.

Cum a ajuns Csikszereda să aspire la SuperLiga?

Formația din liga secundă are șansa de-a lupta pentru promovare în SuperLiga; chiar dacă se situează pe locul al șaselea în clasament. Șelimbăr și Corvinul Hunedoara nu au primit undă verde pentru a promova în liga întâi; motiv pentru care ocupanta locului șase își joacă toate șansele împotriva celor de la Dinamo.

Manșa tur se joacă pe Arena Națională

Pe data de 20 Mai va avea loc meciul dintre Dinamo și Csikszereda  în cadrul primei manșe a barajului din acest sezon. Echipa din Liga secundă se luptă împotriva echipei din Liga 1 pentru promovare și în cel mai rău caz pentru retrogradare; acest rezultat fiind unu dezastros pentru dinamoviști.

Meciul va începe de la ora 20:00 și se anunță un număr de spectatori considerabil, dat fiind că până în momentul de față s-au vândut peste 22.000 de bilete, pe lângă cele 2. 588 de abonamente valabile acestui sezon. Nu trebuie omis faptul că Primul inel PCH, primele ouă inele la Tribuna cu numărul 2 și inelul 2 de la Tribuna 1 sunt deja Sold-Out.

[wpforms id="6518" title="true"]