STIRI_long

Irina Begu a fost eliminată încă din primul tur al US Open!

Irina Begu a fost eliminată încă din primul tur al US Open!/ Foto: Brenton EDWARDS / AFP / Profimedia
Distribuie articolul

Irina Begu a fost eliminată încă din primul tur de către Tamara Korpatsch, cu scorul de 0-2 la seturi (3-6 și 2-6). Părăsind astfel US Open mult mai rapid decât și-ar fi propus tenismena (43 WTA). Acest concurs fiind ultimul turneu de Grand Slam al acestui an.

Primul set

În primul set sportiva germană, Tamara Korpatsch a condus categoric având avantaj de 5 game-uri pe tabelă. Irina Begu pe de altă parte a încercat un „ du-te -vin-o” de excepție. Însă din păcate la doar 3 jocuri câștigate consecutiv, a cedat cu 3-6.

Al doilea set

Tabela fusese mai echilibrată pentru o scurtă perioadă de timp. Korpatsch își luase avans cu 2-1 la game-uri. Doar că scorul avusese schimbări majore în urma avansului pe care tenismena din Germania s-a impus la final cu  scorul de 6-2 împotriva Irinei Begu.

Deși înainte de-a se disputa acest meci, cele două s-au întâlnit direct la un alt game în anul 2022. Loc în care Irina Begu își  câștigase punctele la scorul de 2-0 la seturi (6-4 și 6-2/0 în șaisprezecimile turneului WTA de la Lausanne 2022. În prezent românca a fost vizibil tensionată pe întreg jocul.

Irina Begu și-a asigurat 10 puncte în topul mondial

Irina Begu se întoarce acasă cu 10 puncte asigurate în topul mondial și de asemenea cu un cec în valoare de 81, 500 de dolari. Chiar dacă sportiva nu a avut un parcurs strălucitor la acest turneu, a scăzut în clasamentul WTA Live doar patru locuri, așezându-se pe poziția 47 WTA.

Ultimele stiri

[wpforms id="6518" title="true"]